Lips kluisdeur renoveren

In een oud en vervallen landhuis was een grote kluiskamer gebouwd. Deze is tientallen jaren niet gebruikt en eenmalig voor de oude eigenaar geopend. Daarna is deze afgesloten overgedragen aan de nieuwe eigenaar. Door het aanwezige vocht was de deur nagenoeg vastgeroest in het kozijn en niet meer te openen. Wij hebben deze kluis heropend en daarna de deur weer mooi sluitend gemaakt in het kozijn. Het regel- en slotwerk is nagekeken en gereinigd. De deur is nu met 2 vingers te bedienen. Aangezien het landhuis verbouwd gaat worden en nauwelijks weerdicht is, kan de kluis gelijk gebruikt worden voor opslag van gereedschap voor de bouwvakkers.

Lips kluisdeur
Oud Sargent cijfercombinatieslot

 

Messing montagemoer van de achterplaat
Beschadigde muur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *